Etusivulle
Historia
Laatulupaus
Tilaukset
Kalusto
Koneurakointi
Yhteystiedot
Katujuna
 


Aikataulu

     
 

Linja-autot: MB 0818 29-paik.           Scania 51-paik.                     MB Tourino 33-paik.
 

 
 


 

 
 

Minibussit: MB 616 22-paik. ja 24-paik. ja MB 518 20-paik. ja 23-paik.
Uusin autoista on varustettu mahdollisuudella kuljettaa pyörätuolilla liikkuvaa asiakasta.
         

 

 

 
  Limusiinit ovat Mercedes Benz ja Cadilac
MB 250 E Binz on juhlallista kyytiä antava limusiini niin sinulle kuin ystävillesikin. Autossa on kuljettajan lisäksi 6 matkustajapaikkaa
 
 

    

 
 

Perustietoa Cadilacista Fleetwoodista (kuvat alla). Auto on vuoden 1977 mallia 8-hengen limusiini. On ollut Kotkassa vuodesta 1984 saakka Palski Oy:n vuokra-autona, ajettu n. 130 000 km.

Auto on lähes virheettömässä kunnossa. Monella Kotkalaisella on nostalgisia muistoja autosta lähinnä 80:n luvulta. Meilläkin on kuljettajia jotka ovat ajaneet autoa v. 1984 ja 1988. Monet Kotkalaiset parit ovat kulkeneet vihkimatkan tällä autolla. Presidentti Kekkosella oli samanlainen virka-autona.

Nyt autoa voi tilata juhlatilaisuuksiin kuljettajaan kanssa, monen vuoden jälkeen.


 
  Taksit
Luotamme Mersun laatuun ja tyylikkyyteen. Yksi autoista on 1-8 paikkainen, johon mahtuu myös pyörätuoli vaivatta mukaan. Uusin tulokas on E sarjan limusiini. Varusteina on tietenkin ilmastointi ja CD-boksi hyvällä musiikilla varustettuna ja ratin takana on luotettava ammattikuljettaja! Myös lyhyemmät E sarjalaiset on hyvillä varusteilla ja luotettavalla kuljettajalla palvelemassa asiakkaita. 
 
 

        

 
     
 

© by Charter Ilkka Heino